Soós Zoltán:ne aflăm în fața celor mai importante alegeri din ultimii 20 de ani! Târgumureșenii, români și maghiari, vor schimbarea!

Soós Zoltán:ne aflăm în fața celor mai importante alegeri din ultimii 20 de ani! Târgumureșenii, români și maghiari, vor schimbarea!

Candidatul independent la Primăria orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a vorbit aseară, în cadrul emisiunii One2One despre importanța alegerilor, a subliniat că schimbarea este cea mai importantă miză pe 27 septembrie.

Candidatul independent a declarat că șansele sunt mai mari astăzi decât în orice moment din ultimele două decenii: ”Puterea lui Dorin Florea s-a diminuat, dovadă fiind faptul că  nu s-a înscris în cursa pentru Primărie, dar candidează la Consiliul Județean, în încercarea disperată de a-și salva puterea”.

Soós Zoltán a atras atenția asupra faptului că în acest moment nu doar maghiarii, dar și foarte mulți alegători români îl consideră ca fiind singurul candidat capabil să aducă schimbarea care ar asigura dezvoltarea orașului.

Acest lucru se datorează mai ales clarității și coerenței campaniei bilingve prin care am demonstrat că doresc să fiu primarul tuturor cetățenilor din Târgu Mureș, pentru că, în opinia mea, problemele orașului nu țin de etnie. Toți suntem deranjați de faptul că nu există transport public sau locuri de parcare. Inclusiv românii realizează că Târgu-Mureșul acum are singura șansă de a înlocui sistemul corupt din ultimii 20 de ani. Opiniile exprimate până acum de cetățeni în această campanie și numărul tot mai mare de susținători români arată că Târgu Mureșul este pregătit să iasă din capcana votului etnic”, a mai subliniat Soós Zoltán.

Acum învingem împreună!

pe aceeași temă

Hírlevél