Miklós Zoltán: În 2021 România are nevoie de un buget al redresării României

Miklós Zoltán: În 2021 România are nevoie de un buget al redresării României

„Anul 2020 a întâmpinat probleme atât din punct de vedere sanitar, cât si economic.  Astfel, 2021 trebuie să fie un an al reformelor care pune bazele financiare și creează stabilitate pe termen lung pentru România, motiv pentru care avem nevoie de un buget de stat care să țină cont de toate acestea. În 2021 România are nevoie de un buget al redresării României” – a declarat deputatul UDMR, Miklós Zoltán, membru în comisia de buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților în cadrul plenului din data de 22 februarie, unde a fost prezent și prim-ministrul României.

Deputatul UDMR din județul Covasna a subliniat faptul că bugetul din anul 2021 va fi un buget de criză, după o pandemie nemaiîntâlnită, care va conține și deficitul anilor precedenți: „Bugetul din anul 2019 a depășit deficitul de 3%, crescând în 2020 în urma pandemiei. Astfel,  în 2021, țara are nevoie de un buget care să acorde prioritate investițiilor în infrastructură, și să introducă măsuri fiscale mai clare și mai transparente”.

Bugetul de stat pentru 2021 va ajunge pe masa parlamentului în această săptămână și se conform preconizărilor va fi votat de parlament săptămâna viitoare după lucrările din comisiei de specialitate.

pe aceeași temă

Hírlevél